Randers Orienteringsklub

Randers OK har i øjeblikket ca. 60 medlemmer. Medlemmerne er både begyndere, motionister og meget rutinerede, som er blandt de bedste i landet i deres aldersklasse. Aldersmæssigt er medlemmerne mellem 7 og 81 år med hovedvægten på de 35-70 årige.

Randers OK er medlem af Dansk Orienterings-Forbund.

Træning

Mindst en gang om ugen arrangeres der træningsløb af Randers OK eller en af naboklubberne. Om sommeren typisk onsdag eller torsdag aften og om vinteren typisk lørdag eftermiddag. Banerne til et træningsløb har varierende længde (3-8 km) og forskellig sværhedsgrad (let, mellemsvær og svær orientering).

Et samarbejde med naboklubberne sikrer klubben træningsløb i mange varierende og spændende terræner.

Om vinteren er der endvidere fællesløb, gymnastik og styrketræning for alle interesserede onsdag aften.

Det sociale

Klubben deler klubhus med Ålum Idrætsforening på Ålum stadion syd for Fussingø skoven.

Med jævne mellemrum arrangeres klubaftener, hvor vi mødes omkring forskellige emner med relation til orientering. Herudover har vi en række faste årlige arrangementer som: julestue, klubmesterskab, klubfest og nytårsappel m.m.

Konkurrencer

I hovedsæsonen, der spænder fra april til oktober, er der konkurrencer stort set hver weekenden, hvor man kan konkurrere med andre med samme erfaring og alder som en selv.