Find vej 2019

februar 24 @ 9:00 - 15:00

kr150

Find vej 2019

• Kan du lide at orientere dig efter kort?
  • Interesserer du dig lidt for den kulturhistoriske udvikling?
  • Vil du og din makker udfordres i at løse en reel orienteringsopgave?
  • Vil I deltage i en søndagskøretur ad gode biveje?

så reserver søndag den 24. februar 2019 og meld jer til Find vej 2019

Princippet: Kør selv (min. 2 personer pr. bil) turen efter skriftlig instruktion. Det nødvendige materiale udleveres til morgenkaffen i god tid før start. Dit hold vælger selv, om I på turen også vil bruge egne nyere og mindre nye midler til vejfinding.

Ideen: I får en kulturhistorisk oplevelse ad biveje ved at samarbejde om at løse opgaven. Alle kan nå målet, og der køres ikke på tid! Turen gennemføres på asfaltveje og gode grusveje.

Inviter din kone, kollega, klubkammerat eller kæreste med som makker – der er ”hotline” og ”krisehjælp” pr. mobiltelefon undervejs! Tag gerne en hjælper med på bagsædet – eller inviter andre til selv at tilmelde et hold.

Start og mål: Startstedet er et hyggeligt lokale, hvor der ved ankomst serveres kaffe/the og rundstykker. Præcis kl. 9:00 gives informationer og instruktioner. Når dit hold er klar, går starten med nogle minutter mellem hvert hold. Undervejs giver kontrolposterne point.

Efter turen spiser vi kl. 13:00 – 14:00 en enkel frokostbuffet i hyggeligt lokale.

Adresser & afstande: Adressen på startstedet oplyses pr. mail før arrangementet. Adressen på frokoststedet oplyses før start. Køretiden fra Randers til start beregnes til lidt under 30 min. Køretiden fra frokoststedet til Randers beregnes til lidt under 60 min. Find Vej 2019 kan køres på godt 60 km.

Pris for deltagelse bliver 150 kr pr. person. Det dækker lokaler, al forplejning, kort og instruktioner. Kontant betaling eller MobilePay ved ankomst. I tilfælde af meget sne eller dårligt føre aflyses turen, som så gennemføres senere på året.

Tilmelding holdvis til mig – bentfenger@hotmail.com senest lørdag d. 16. februar med følgende oplysninger om dit hold:

• Begge/alle navne +evt. orienteringsklub
  • En kontaktmailadresse
  • Nr. på medbragt(e) mobiltelefon(er)
  • Ønsker holdet også at medbringe og bruge egne materialer og/eller digitale hjælpemidler? Svar: Ja, nej eller måske.

Ændringer af oplysninger og framelding kan ske indtil den 17. februar – herefter er tilmeldingen økonomisk bindende. Straks herefter vil I pr. mail få lidt supplerende oplysninger.

Der er begrænsninger på antal hold til Find vej 2019 så…

Meld Jer nu – hvis I tør!  Vent til februar – hvis I tør!

Med hilsen

Bent Fenger Jensen, Randers OK