Ingen anden sport kombinerer naturoplevelse og motion på samme måde som orienteringsløb. For at prøve orienteringsløb behøver du ikke andet end et par gode løbesko. Kompas er godt, men ikke nødvendigt som begynder.

Banerne findes i mange sværhedsgrader, fra de helt lette til de meget krævende. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker at skifte sværhedsgrad.

Ønsker du at prøve at løbe o-løb, er du meget velkommen til at komme til et af træningsløbene. Har du spørgsmål, kan du kontakte Maria på tlf. 22 62 86 82 eller på mail: mariasteenberg(at)hotmail.com (husk @).

Ønsker du at blive medlem af Randers OK, kontakter du klubbens kasserer, Åge Lillethorup på mail: randersok(at)gmail.com eller tlf. 21 65 99 82.

Kontingentsatserne er pr. år:

• Seniorer (21 år -): 450,- (inkl. forbundsblad)
  • Juniorer (- 20 år): 200,- (inkl. forbundsblad)
  • Børn (- 20 år) af seniormedlem: 90,-
  • Familier: 900,- (inkl. forbundsblad, ekskl. “børn” over 20 år)
  • Passive: 90,-

Kontingent opkræves via o-service ultimo december for efterfølgende år. Indmelder man sig i 2. halvår, betaler man halvt kontingent.