Randers OK’s klubdragt er en klubbluse. Bukser er ikke en del af klubdragten, da der er for mange forskellige præferencer med hensyn til bukser. Nogle vil helst have løstsiddende O-bukser andre tights, nogle syntes bedst om lange bukser andre syntes bedre om knælange bukser.

Klubbluserne leveres af Trimtex. Du kan vælge i mellem klubblusen med lange ærmer i Trimtex Basic kvalitet og/eller klubblusen med korte ærmer i Trimtex Extrem kvalitet. Blusen med lange ærmer i Basic kvalitet er lidt mere løstsiddende, og egner sig bedre til koldt vejr, hvor man bruge flere tøjlag. Blusen med korte ærmer i Extrem kvalitet er mere tætsiddende og er fin til sommerløb. Du kan læse mere om de to kvaliteter på Trimtex hjemmeside http://www.trimtex.no/en-catalog-view-5-11-0.

 

altalt

 

Klubbluse i Extrem kvalitet med korte ærmer koster 200,-

Klubbluse i Basic kvalitet med lange ærmer koster 200,-

Du kan også købe sorte O-bukser i Basic kvalitet igennem Randers OK til 200,-
Størrelserne fås i S-M-L-XL-XXL

 

Hvis din størrelse ikke er på lager kan den efterbestilles, men der må desværre påregnes nogle ugers leveringstid.

Du kan få ide om din størrelse af tabellen på http://www.trimtex.no/no-20. Vær opmærksom på, at Trimtexs dragter er relativt tætsidende. Hvis du bedst kan lide at tøjet er meget løstsidende, skal du nok vælge en størrelse over den som tabellen viser.

Vi har også overtræksdragter i Trimtex til 300 kr pr. del
 

Klubbluser , bukser og overtræsdragter købes gennem Kim Topp, tlf 51541771.