“Find vej i Fussingø” er Randers Orienteringsklubs bidrag til ”Find vej i Danmark”. “Find vej i Danmark” er et folkesundt projekt om en lidt anderledes tur i det fri. Det findes i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med.

I hvert projekt er der lavet ruteforslag med forskellige længder. Den nemmeste “bane” er fremkommelig med både klapvogn og rollator, men der er også udfordringer til dem der vil mere. Mange steder er der også tilbud om natur- og kulturformidling i tilknytning til posterne. Find et tilbud nær dig på danmarkskortet.

Bag projektet står Dansk Orienterings-Forbund. Det er støttet af NaturstyrelsenFriluftsrådet og Danmarks Idræts-Forbund.

Foreløbigt har Randers Orienteringsklub etableret “Find vej i Danmark” poster i Fussingø skov.

Hent kortet her…

Hent kontrolkoder og koordinater her…